Standard side

 

:

22.03.2013 Siste fellestur for kullet- vaksinasjon og ID-merking. Snart skilles våre veier!

15.3.2013. Valpene er nå 7 uker gamle og i full fart. Den tredje ormekuren er tatt. Onsdag er det vererinærkontroll, og så går det slag i slag med flytting til nye eiere.

Så er valpene blitt 6 uker gamle og aktivitet ten i valpekassen bare øker for hver dag. Som en kan se av bildet, så går maten ned på høgkant.

02.03.2013

Valpene er nå 5 uker gamle og utvikles normalt. De har nå fått den andre ormekuren, og gått over på rent valpefor etter å ha fått litt barnegrøt tilsatt hittil. De har fått litt mer tumleplass enn før, og ser ut til å respondere på det. Fortsatt ser de jamnstore ut, men etter hvert vil nok hannene bli litt kraftigere som normalt er.

24.02.2013

Da er valpene 4 uker gamle, og de vokser og trives. De er blitt 1,2-1,3 kg og de vil gjerne ut av valpekassen. De har fått Banminth ormekur og så smått begynt å få litt mat. Barnegrøt står på menyen i starten. Vi har hatt noen besøk allerede, og alle synes de ser riktig søte ut.

17.02.2013. Da er valpene passert 3 uker, og de utvikles for hver dag.

11.02.2013

Da er valpene vel to uker gamle og de vokser og trives, ser det ut til. Det har doblet fødselsvekta og beveger seg nå litt rundt i valpekassen. Foreløpig med litt slepende bevelgelser. Øynene har åpnet seg , så nå registrerer de bevegelser rundt seg også. I dag hørte jeg et lite boff, så det er nedlagt i genene det som skjer. Mora trekker seg litt gradvis unna, så nå har hun fått ei hundeseng attmed valpekassen. De av de framtidige eierne som har anledning pga. avstand, kan ta kontakt om et besøk. Det er gradvis litt mer å se på nå om dagen.

Et par bilder til er lagt inn i fotoalbumet.

31.01.2013

Da er valpene blitt ei uke gamle, og de vokser! De har lagt på seg fra 150 g til 200 g allerede. Fortsatt er det matinntak og kvile som gjelder. Det vil ta ei knapp uke før det vil få åpnet øynene. Det blir et nytt trinn på utviklingsstigen.  Saara vil ikke være borte fra dem så lenge ad gangen ennå, men hun tok seg en tur i nabolaget i dag. Jeg har forsøkt å ta et nytt bilde, men det er ikke så lett. Men her er det i alle fall.

Flatåsen 24.01.2013 kl. 23.00

Da ligger det 6 søte, små, helt svarte valper i valpekassen. jamne og fine!

Valpinga starta i 20-tida og ble avsluttet nå!

Flatåsen 23.01.2013 kl. 21.00

Heller ikke i dag ser det ut til at Saara har tenkt på valping. Vi har gått flere turer uten at det synes å påvirke utviklinga. Her er det bare å vente!

Pr. i dag, 21.01. er tida der forforventet nedkomst. Men det ser ikke ut til at Saara har tenkt på valping i dag. Joda. Det blir noen valper viss alt går bra. Men det er tydelig at det er ikke den første parringa som har slått til. Da kan det gå både 2 og 4 daqger før noe skjer. Her er det bare å smøre seg med tålmod!

Pr. i dag- 03.01.2013, er jeg ikke sikker på tilstanden til Saara. Det ser ut til at hun er drektig, men 100% sikker er jeg ikke. Den 14. jan. har jeg bestilt revaksinasjon mot herpes og røntgen for å konstatere tilstanden endelig. Beregnet nedkomst er 20-21. jan.

Da er Saara parret med Bøvrafallets Legolas. 3 parringer på 12.- 13.- og 15 døgnet fra påbegynt løpetid. Forventet nedkomst er 20. januar 2013. Jeg har ganske mange forespørsler om valp etter at den kom på NEKF`s valpeliste, og jeg tør ikke love flere før jeg ser hvor mange valper det blir., om det blir noen. ( bildet er av Bøvrafallets Legolas i Lom. Eier Erik Visdal.